Lapinlahden Mari-Koti

Yrityksestä Toiminnasta Valokuvia Yhteydenotto Etusivu

AVI on myöntänyt palvelukodillemme sekä terveydenhuollon että sosiaalihuollon toimiluvat. Suoritamme asiakkaidemme terveyden- ja sairaanhuollon tehtäviä ja seurantoja. Teemme yhteistyötä mm. fysioterapeuttien, Vaalialan kuntoutuskeskuksen ja Kehitysvammapoliklinikan kanssa. Omalääkärimme Lapinlahden terveyskeskuksesta käy meillä kotikäyneillä. Kotikäyntien yhteydessä käsittelemme laajasti asiakkaidemme terveyden- ja sairaanhoitoon liittyviä asioita.

Mari-Kodilla käy jalkahoitaja ja kampaaja. Talonmies ja siivouspalveluita ostamme ulkopuolelta. Asiakkaamme käyttävät esim. aromaterapeutin palveluita.

Asiakkaillemme on nimetty omahoitaja, joka perehtyy kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidensa elämän historiaan ja elämänkaareen liittyviin asioihin. Teemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa asiakkaillemme palvelu- ja kuntoutussuunnitelmat, hoitotyönsuunnitelmat.

Ruokahuolto, vaatehuolto ja lääkehuolto ovat keskeisiä itse tuottamiamme palveluita. Koemme, että itse kodissamme tuotettuina palvelumme vastaavat parhaiten juuri meidän asiakkaidemme perus- ja erityistarpeisiin. Juhlapyhät ja syntymäpäivät huomioidaan ruokalistalla.

Hoitovuorokausihinnat määräytyvät tuloslaskelman ja työaikamittausten määrittämiin todellisiin kustannuksiin. Hintamme on sidottu ansiotasoindeksiin.

Erityisosaaminen on vaihtoehtoisisa kommunikaatiomenetelmiä. Käytämme kommunikaation tukena kuvia, esineitä ja viittomia.

Asiakkaat tulevat meille yleensä avohuollosta tai laitoksista esim. eri kuntiensosiaali- ja terveystoimen, Vaalialan kuntoutuskeskuksen tai KEVA-plk:n ohjauksella.

Noudatamme selkeää, strukturoitua päivä- ja viikko-ohjelmaa koko yhteisössä. Perusterveydenhuollon ja hoivatyön lisänä toiminnassamme on päivittäin osana virike-, työ ja harrastustoiminta.

Toimimme aktiivisesti osana ympäröivää yhteiskuntaa. Työikäiset asiakkaamme käyvät kodin ulkopuolella työtoiminnassa ja teemme kodistamme käsin ostos-, asiointi ja virkistäytymisreissuja. Asiakkaamme osallistuvat myös moniin ulkopuolisten tahojen järjestämiin tapahtumiin.

Asiakkaidemme käytössä on poreamme.

Pidämme kerran viikossa yhteisöpalaverin, jossa sovimme asiakkaidemme kanssa viikoittaiset vastuutehtävät, sekä asiakkaat pääsevät vaikuttamaan itseensä ja yhteisöön liittyviin asioihin.

Kaikenlaista kivaa ja tarpeellista hommaillaan yhdessä. Lisätietoa toiminnastamme saat vierailemalla Mari-Kodissa - tervetuloa.

Lapinlahden Mari-Koti Oy Mari Huttunen Anneli Huttunen
Keskimmäisentie 440 Puh.: 040 775 3171 Puh.: 050 514 1718
73120 NERKOO e-mail: mari@marikoti.fi e-mail: anneli@marikoti.fi
Puh.: 050 327 9168
Y-tunnus: 1864433-0

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Webbiriihi